SAULIUS PRUSAITIS – NAMO REIKS PAREIT

Daina „Namo reiks pareit“ artima ir aktuali visiems. Klausantis kiekvienas prisimins bent po vieną apdainuotą situaciją, kuri yra įvykusi ir jo gyvenime.

IGLĖ IR TADAS – KVEPIA NAMAI

Dainos vizualizacija, nufilmuota poros namuose – labai gražiai ir tiksliai iliustruoja jos nuotaiką. „Nenorėjome nieko įmantraus, nenorėjo nei vaidinti, nei specialiai filmavimui rengtis kostiumų. Tiesiog užfiksavome savo paprastas ir jaukias akimirkas namuose. Dviese, su šunimi, kasdieniais drabužiais, be grimo ar makiažo“, – sako abu.

RASA STOŠKUVIENĖ IR LAURA REMEIKIENĖ – NAMAI, KUR TEBELAUKIA

Daina alsuoja saulėta vasara, jaukumu ir širdį kutenančiu jausmu – kaip gera kiekvieną dieną skubėti į namus, kuriuose mūsų laukia.

MONIQUE – NENORIU GRĮŽT NAMO

„Pasaulyje būtų lengviau gyventi, jei tik nebijotume savęs išreikšti ir išdrįstume nepaklusti standartams,” – pristatydama singlą „Nenoriu grįžt namo” pasakojo Monique.

JUSTINAS LAPATINSKAS – MES NAMO

„Žiūrint pro langą gali nutikti daug įdomių nutikimų“, – juokiasi žinomas atlikėjas. Šiuo atveju būtent žvilgsnis pro langą leido užgimti naujam kūriniui. „Žodžiai tiesiog patys pradėjo rašytis ir daina rado kelia namo“, – lyriškai pasakoja Justinas.

SAULIUS PRŪSAITIS – MES SURANDAM NAMUS

„Mes surandam namus“ – daina, apie mums visiems itin svarbius dalykus, todėl būtent ji buvo pasirinkta paskutiniu naujojo albumo singlu. Jos vaizdo klipas buvo didžiulė staigmena ir pačiam Sauliui Prūsaičiui. „Manęs paprašė parinkti visokių nuotraukų, tai spėjau, kad padarys jomis paremtą klipą, bet įsivaizdavau paprastą fotoalbumą, o čia… Buvo žiauriai netikėta pamatyti, ko animatoriai prisigalvojo. Man tai buvo didelė staigmena – pirmą kartą klipą pamačiau tik išvakarėse. Juokiausi ir graudinausi. Ir, tikrai žinau, kad jį pamačiusi mano mama – verks“, – sakė S.Prūsaitis.