Viena ryškiausių pastarojo meto atlikėjų Inga Jankauskaitė prieš kurį laiką savo socialiniuose tinkluose paviešino kvietimą, kuriame žmones kvietė tapti jos muzikinio klipo dalimi. Žmonės noriai dalinosi gražiausiomis vestuvių akimirkomis, kurios ir tapo šiandien pristatomo kūrinio „Bėgam ant kalno“ dalimi. Tiesa, vaizdo klipe galima išvysti ir pačią atlikėją su jaunosios nuometu.

Pasakodama apie vasaros gaiva alsuojantį kūrinį dainininkė I. Jankauskaitė – atvira, kad visai neplanavo šio kūrinio sieti su vestuvėmis, tačiau tai gavosi labai natūraliai.

„Daina „Bėgam ant kalno“ – tai mano pasiūlymas jums šiai vasarai! Šokiams, kelionėms, atostogoms. Labiausiai mėgstu nagrinėti įprastas dainoms temas, surasdama visiškai savo kampą, kuriame būtina ironija ir dar būtinesnis švelnumas. Tada gimsta humoras! Ir nors rašydama dainą visai neplanavau, jog ji bus apie vestuves, tačiau matyt ji pati norėjo būt apie tai, o kas aš tokia, kad priešinčiausi. Tai todėl net neabejoju, kad atsiras visokių interpretacijų ta tema. Ir tegu!“, – pasakoja Inga.

Kūrinio „Bėgam ant kalno“ vaizdo klipe galima pastebėti net 14 skirtingų jaunavedžių porų, o taip pat ir pačią atlikėja. Ši idėja kūrėjai kilo tuomet, kai vis sulaukdavo daugybės žinučių ir vaizdo įrašų, kuriuos jos kūriniai skamba svarbiausių gyvenimo akimirkų metu.