Naują dainą „Čia mano vasara“ pristatanti Karina Krysko sako, kad jos vasara intensyvi, kaip jau seniai nebuvo. Pilna ir poilsio, ir darbų.

„Labai džiaugiuosi, kad sugebėjome iš anksto susidėlioti atostogų grafiką. Vos sūnui baigėsi mokykla, visa šeima dešimčiai dienų išlėkėme į Kretą. Puikiai pailsėjome, todėl dabar ramiai žiūriu į koncertų grafiką, kuriame labai nedaug laisvų dienų“, – juokiasi Karina.

Ji pasakojo, kad atostogas Kretoje pasirinko po to, kai dėl pasaulinės pandemijos du kartus buvo nukelta jų kelionė į Turkiją.

„Pamanėm, kad trečią kartą likimo nebandysime ir pasirinkome kitą kryptį. Norėjome, kad būtų nelabai toli, o apie Kretą girdėjome tiek daug puikių atsiliepimų“, – pasakojo dainininkė.

Naujoje dainoje „Čia mano vasara“ galima išgirsti Karinos dar neapleidusią atostogų nuotaiką.

„Tai daina apie puikią vasaros akimirką. Kai sėdi kažkur paplūdimyje, su skrybėlaite nuo saulės ir vaisių kokteiliu rankoje. Šalia – gražus vyras, vaikai laksto kažkur. Jautiesi toks pilnas gyvenimo, jog nori, kad tai niekada nesibaigtų. Toks vaizdas man iškyla prieš akis, kai klausausi savo pačios dainos“, – juokiasi Karina.