Vaidas Baumila pristato naujausią darbą – koncertuose jau spėjusį nuskambėti ir daugybės simpatijų iš klausytojų sulaukusį kūrinį „Apžavai“. Kartu su muzikiniu kūriniu, kūrėjas pristato ir įspūdingą vaizdo klipą, kuriame netrūksta magijos, daugybės kvapą gniaužiančių Lietuvos vietų ir netikėtos pabaigos. Vaizdo klipą režisuoti atlikėjas patikėjo jau ne kartą savo darbais nustebinusiam režisieriui Dominykui Bliznikui.

Pasakodamas apie šiandien pristatomą kūrinį „Apžavai“, atlikėjas atvirauja, kad jis gimė kūrybinėje stovykloje po praėjusią vasarą muzikinį pasaulį sudrebinusio super hito „Kunigunda“ sėkmės. Prie šio kūrinio darbavosi ir jau kūrybinės sėkmės sulaukusi komanda, tai muzikos kūrėjai ir prodiuseriai Kasparas Meginis, Edgaras Žaltauskas, Juozas Martinkėnas ir pats atlikėjas.

Pasakodamas apie dainos prasmę, atlikėjas V. Baumila pasakoja, kad tai yra labai sunkiai apibrėžiamas atsakymas, kuris kiekvienam, pagal gyvenimišką patirtį, gali nuskambėti skirtingai.

„Pavojingi apžavai, jie tikrai pavojingi. Gal ne mirtinai, bet gal ir mirtinai. Kartais ta meilė būna tokia. Man atrodo, kad dainoje tie apžavai yra meilės burtai, bet nebūtinai ta meilė baigsis gerai. Bet kuo pavojingesnė, tuo įdomiau. Ar ne tiesa? Tai yra mistiška meilė, kurią kiekvienas suprantame skirtingai“, – intriguoja Vaidas.