Atlikėjas ir dainų autorius Andrius Aleknavičius-„Alekna“ pristato naujausią kūrinį „Pasiimk“, kurį įrašė kartu su atlikėja Ugne Kudlaite-„Otreya“.

Pasakodami apie naujausią kūrinį, atlikėjai atvirauja, kad šią dainą jie parašė gana senai.

„Naujausios dainos, kurią šiandien išleidžiame į dienos šviesą pirmuosius akordus ir žodžius sukūrėme kartu su „Otreya“ prieš kelis metus. Parašius priedainį ir jo melodiją, jau tada žinojau, kad ši daina tikrai sulauks savo momento. Po ilgų ieškojimų surasti galutinį dainos skambesį mums padėjo muzikos prodiuseris Viktoras Olechnovičius-„Woop“, – apie naują kūrinį pasakoja „Alekna“.

Su nauja daina pristatomas ir muzikinis vaizdo klipas – jame žiūrovai galės pamatyti dviejų žmonių meilės istoriją. „Kartu su komanda sukūrėme tokį siužetą, kuris primena amerikietiškų filmų scenarijų – du pametę galvas jauni žmonės vienas dėl kito ryžtasi beprotiškiausiems sprendimams. Vaizdo klipo filmavimas vyko gimtajame mieste – Kaune. Man pačiam buvo ne tik smagu, bet ir labai įdomu pasinerti į klipo režisavimo procesą, bei filmavimo vietų paiešką”, – teigia „Alekna“.