Šiais laikais perpildytoje muzikos rinkoje pradėti solinę karjerą reikia didelės drąsos ir talento. Kaunietė Auksė – moksleivė. Ir, kol kitos bendraamžės leidžia laiką naršydamos interneto platybėse, ji šį laiką išnaudoja kur kas prasmingiau: dalyvauja daugybėje muzikinių konkursų.

Be to, praėjusiais metais jau pasirodė jos pirmasis darbas „Kai gatvėse naktis“ kartu su muzikos prodiuseriais „Red Beets“, o šią vasarą „Muzikos Talentų lygos“ konkurse ji laimėjo Grand Prix.

Šiandien mergina, pasirinkusi sceninį Auukse slapyvardį (taip, būtent su dviem „u“ – kad išsyk žinotumėte, kad tarp dainuojančių Auksių ji – ta vienintelė), pristato solinį kūrinį „Arti“. Šiuo kūriniu Auukse siunčia paprastą, bet konkrečią ir aiškią žinutę klausytojui, jog daug dalykų, daug pažadų mūsų gyvenime yra tik sekamos pasakos, kurios ir lieka tik pasakomis, bet viską galima įveikti būnant kartu.

Kūrinio „Arti“ audio ir video autoriai yra tie patys „Red Beets” prodiuseriai, kurie šiai dainai skyrė net 4 mėnesius! Bent kiek nusimanantys muzikos srityje išsyk pasakys, kad toks laiko tarpas pernelyg brangus malonumas, bet tikri profesionalai jo neskaičiuoja, kai siekiamybė – tobulas rezultatas, kuris, pirmiausia, turi patikti pačiam kūrėjui ir visai komandai.