Pozityvioji, daugybę simpatijų pelniusi TV laidų vedėja ir nuostabaus balso savininkė Liepa Mondeikaitė pristato naują dainą „Įmanoma“ ir jos vaizdo klipą.

Atlikėja intriguoja, kad ši daina jai pačiai, po gana sudėtingo periodo, yra tikra atgaiva, nes joje slypi miela žinutė apie malonius gyvenimo pokyčius ir verčiamą naują lapą.

Liepa sako, kad vos pamačiusi pirminį naujo kūrinio variantą, iškart pajuto, kad tai – jos daina, artima širdžiai ir atspindinti jos šiandieninius jausmus. Tiesa, įrašų studijoje teko paplušėti ilgiau, nes preciziška Liepa norėjo, kad viskas skambėtų tobulai.

„Kuriant šią dainą man norėjosi ne tik šiuolaikinio skambesio, bet ir šiltų jausmų. Norėjosi pačiai dar ir dar kartą išgyventi jautrias ir mielas akimirkas ir, kad klausytojai galėtų kartu su manimi jausti tą patį. Gyvenime kiekvienas esame turėję situacijų, kai suvokėme, kaip svarbu šalia turėti mylimą žmogų, kurio rankose būtų saugu, kurio rankose galime atsiskleisti ir atverti savo giliausius jausmus“, – naujausią savo kūrinį jautriai pristato atlikėja.

Klaipėdoje gimusi Liepa naujos dainos klipo filmavimui neatsitiktinai pasirinko savo mėgstamas vietas prie jūros, kur, kaip ji pati sako, kiekvienas ateina pasisemti naujų minčių, pabūti su mylimais žmonėmis, ar tiesiog susikibus už rankų palydėti saulės ir susidėlioti mintis naujai dienai.

Liepa įsitikinusi, kad daina „Įmanoma“ leis ne tik dar ir dar kartą patirti pačius šilčiausius vasaros prisiminimus, bet ir įvertinti tas akimirkas, kai šalia yra brangus žmogus.