Ilga draugystė, kurioje užsimezga artimesni jausmai, kurių draugai lyg ir neturėtų vieni kitiems jausti, turbūt yra daugeliui pažįstama tema. Apie tai ir kalba naujausias EveBei kūrinys „Ko tu sieki“.

„Gyvenime ne kartą esu uždavusi šį klausimą: Na ko tu sieki?! Nors klausiau tik mintyse, kartais labai norėdavosi tam žmogui ištarti garsiai. Tokiais atvejais visada kyla daug abejonių. Pradedi galvoti, kad galbūt nieko nenatūralaus romantiniams santykiams gimti iš draugystės? O gal tai tik akimirkos svaigulys, kuriam praėjus draugystė ims ir nutrūks? Tai sudėtingi, bet daugeliui pažįstami klausimai, ir esu tikra, kad ne vienas klausytojas šioje dainoje atras save“, – pasakoja dainininkė.

Klipo filmavimas netikėtai atvedė atlikėją į Mišrių Kovos Menų (MMA) sporto erdvę. Nors sportas profesionalaus lengvojo kultūrizmo varžybose dalyvavusiai Evelinai tikrai nėra naujiena, kovos menai jai buvo visiškai nauja ir nepažįstama teritorija.

Vis dėlto, nors pažintis su šia sporto šaka ją stipriai sužavėjo, EveBei pripažįsta, kad gyvenime yra linkusi rinktis švelnumą, kurio kovos menuose nedaug.