Dainininkas, operos solistas, Eugenijus Chrebtovas rudenį pradeda su džiugia premjera – pristato dainą „Apkabink mane“ bei jai dedikuotą vaizdo klipą.

E.Chrebtovas mano, kad operos solistai gali būti įdomūs ne tik operos mylėtojams. Jis nuolat ieško naujų posūkių savo kūrybinėje veikloje. Todėl ir šis kūrinys gimė iš noro plačiam klausytojų ratui padovanoti gerų emocijų. Dainą „Apkabink mane“ dainininkas sukūrė kartu su perspektyviu prodiuseriu Marku Bogdanovu, o vaizdo klipe įsiamžino ir E.Chrebtovo sužadėtinė.

Dainininkas planavo, kad vaizdo klipo filmavimas vyks užsienyje, tačiau netikėtai nutikę techniniai nesklandumai privertė greitai keisti planus. „Aplinkybės susiklostė taip, kad galiausiai vaizdo klipą nusprendėme filmuoti lietuviškame rojaus kampelyje, Neringoje. Pasitaikė nuostabi besibaigiančios vasaros diena. Džiaugiuosi, kad į kūrybinį procesą įsitraukė ir mano sužadėtinė, kuri mane labai palaiko ir įkvepia kurti. Buvo fantastiška atmosfera ir daug juoko“, – prisimena E.Chrebtovas.

Pasak atlikėjo nauja daina „Apkabink mane“ yra visiškai kitokia, tai priminimas mums visiems, kokia didelė yra prisilietimo galia.