Nauja Donato Blankos daina „Dideliam kambary“ skatina į ilgesį pasižiūrėti iš kitos perspektyvos.

„Naujausias mano kūrinys – apie mylimosios laukimą. Bet apie saldų laukimą – apie tą jausmą, kai žinai, kad netrukus pasimatysite. Daina pozityvi ir šviesi. Ir būtent tokia, kokią norėčiau girdėti, kai jaučiuosi vienišas. Paklausykit ir iš karto palengvės. Jūsų kambarys per tris minutes prisipildys mylimosios ar mylimojo kvapu”, – sako Donatas Blanka.

Atlikėjas atvirauja, kad jam pačiam dažnai tenka laukti savo mylimosios: „Ji dirba kitame mieste, tad kartais tenka nesimatyti net po kelias savaites. Bet šiuo gyvenimo laikotarpiu mums tai netgi labai patinka. Galime kokybiškai leisti laiką ir kartu, ir atskirai.

„Kalbant apie kūrybinį procesą – šią dainą pradėjau kurti pandemijos metu. Bet niekaip negalėjau pabaigti, priedainis vis neskambėjo tinkamai. O viskas susidėliojo į vietas, man persikrausčius į naujus namus. Pirmajame aukšte esančioje plačioje erdvėje jaučiausi tiesiog nepakartojamai. Ir leisdamas savo pirmąjį vakarą ten, atradau tai, ko trūko dainai! Net susijuokiau pagalvojęs, kad priedainį saugojau būtent šiam momentui ”, – pasakoja Donatas.

Kartu su daina žinomas atlikėjas pristato ir vaizdo klipą.