Naują dainą „Sapnas“ pristatanti dainininkė I. T. siūlo kiekvienam įsivaizduoti, kad gyvenimas – tai piniginė. Joje yra vertingų dalykų, taip pat – prisikaupusių nereikalingų popierėlių, čekių ar talonėlių.

„Panašiai – ir gyvenime: gyvuoja prisirišimas, puoselėjama draugystė, kuriami santykiai. Tačiau šalia egzistuoja ir tai, kas tik sukuria pilnatvės iliuziją, nepagrįstus lūkesčius“, – apie naują kūrinį pasakoja atlikėja.

Dainininkės teigimu, kad gerbėjai giliau suvoktų naujos dainos prasmę ir susimąstytų, ar sau nemeluoja, sukurtas vaizdo klipas.

Vaizdo klipe tuščių iliuzijų, neįgyvendintų svajonių tema atskleidžiama per pačios dainininkės vaidmenį. I.T. pristatoma kaip paprasta, kukli mergina skalbykloje. Užsižiūrėjusi į besisukantį būgną, ji persikelia į prašmatnią aplinką ir tampa geidulinga ir rafinuota dama. Tačiau po to tenka sugrįžti į realybę.

„Femme Fatale“, – sako prancūzai, turėdami omenyje, kad visose gyvenimo situacijose, kai kyla klausimai, reikia ieškoti moters. Iš tikrųjų aš manau, jog ieškoti reikia pirmiausia savęs, atsikratyti iliuzijų. Ir neignoruoti apie nemeilę, nepagarbą, išnaudojimą bylojančių ženklų, kuriuos žodžiais, elgesiu, veiksmais siunčia mums kiti žmonės“, – įsitikinusi dainininkė.