Alanas Chošnau ir jaunosios kartos elektroninės muzikos kūrėjas Bäsello pristato bendrą lietuvišką kūrinį „Laisvės įkvėpimas”.

„Man žodis laisvė visada asocijuojasi su laisve bendrauti ir kurti kartu pagal formulę: aš, tu, mes ir kiekvienas turime teisę į veiksmų ir sprendimų laisvę, į klaidas, į laimę, į galimybę būti išklausyti ir teisę būti sėkmingi. Kita laisvės pusė yra disciplina ir tūkstantis darbo valandų geram rezultatui pasiekti. Bet kokioje gyvenimo sferoje”, – teigia Tomas Paulauskas – Bäsello.

Alano Chošnau manymu, dvi kartos vienoje studijoje ir bendrame muzikos kūrinyje yra viena kitą papildančios muzikinės patirtys ir galimybė atrasti naujus skambesius, galbūt netgi galimybė sukurti naujus žanrus.

Tomas Paulauskas turėjo tikslą profesionaliai dirbti su Alanu ir kurį laiką dalinosi kūrybinėmis idėjomis, bendravo socialiniuose tinkluose, sekė Alano kūrybą Berlyne, kol visoms aplinkybėms sutapus susitiko kavos, tuomet studijoje ir prasidėjo darbas su šiandien pristatomu kūriniu „Laisvės įkvėpimas”.