Merginų grupė „Queens of Roses“ pristato naujausią savo darbą – 90-ųjų skambesio turintį ritmingą kūrinį „Mum reik susitikt“. Dainą papildo ir emocionalus, žavų moteriškumą atskleidžiantis vaizdo klipas, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka pačios atlikėjos.

Naujausios grupės dainos autoriai – vieni ryškiausių Lietuvos kūrėjų Vytautas Bikus ir Paulius Vaicekauskas. Merginos atvirauja, kad beieškant naujo skambesio ir idėjų savo muzikiniame kelyje smagu sutikti talentingus kūrėjus, su kuriais sujungus jėgas rezultatas stebina net pačias.

Pasakodamos apie dainos prasmę merginos atskleidžia, kad šis kūrinys lyg įkvėpimas ir priminimas visiems daug ir nuoširdžiai kalbėtis.

„Jeigu tai būtų ne mūsų daina, sakytume, kad kūrinys turi daug potencialo tapti hitu. Ko gero, ši daina potencialo turi daugiausiai iš visų, kurias esame išleidusios. Ir ne tik dėl to, kad tiesiog gerai, moderniai skamba, bet ji gali nuveikti ir didelį darbą – padrąsinti ir sutaikyti daugelį žmonių – nusiųskite ją savo mylimajam, su kuriuo jau kelias dienas ar savaites susibarę nešnekėjote, savo vaikystės draugei, kurios nematėte daug metų, – ši daina turi labai aiškią žinutę”, – kalbėjo „Queens of Roses“.