Už tiesų žodį, už elgesį tokį, kaip sako širdis, Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė tapo viena labiausiai aptarinėjamų šou pasaulio porų: bet, kaip liaudyje sakoma: „šunys loja, o karavanas eina“.

Šiuo metu judviejų dueto muzikinė veikla įgavo nepaprastą pagreitį: kiekvieną savaitgalį pora koncertuoja Anglijoje gyvenantiems lietuviams, nuoširdumu ir nepriekaištingu atlikimu pavergdami vis daugiau klausytojų, vasarą planuoja koncertinį turą Lietuvoje, o šiandien savo gerbėjams pateikia staigmeną: ilgai brandintą dainą „Abejonių neturiu jokių“.

„Nuolat ieškome naujo muzikinio skambesnio, stengiamės žengti ne vieną ir ne du žingsnius į priekį, kad galėtume savo klausytojams pasiūlyti dar kokybiškesnį, geresnį ir abejonių nepaliekantį produktą“, – pasakoja duetas. „Šį kartą pavyko suburti kaip niekada stiprią komandą: muziką kūrė kompozitorius Andrius Borisevičius, žodžius – Rūta Lukoševičiūtė – Daudienė, vaizdo klipą – Anglijoje gyvenantis Mindaugas Narbutas, o foto sesiją – viena populiariausių čia gyvenančių jaunų fotografių – Indrė Balnaitė“, – atskleidžia atlikėjai.

„Su Jolanta vis pasikalbame, kad dar nei į vieną mudviejų dainą neįdėjome tiek pastangų ir meilės, kaip į šią“, – džiaugiasi Mantas.