Violeta ir Vilius Tarasovai pristato naujausią savo kūrinį „Aš taip myliu“. Svajingas ir banguojantis muzikinis klipas – lyg ilgai laukta dovana dueto gerbėjams, mat muzikiniame klipe panaudoti niekur neviešinti legendiniai atlikėjų santuokos kadrai. Jausmingas kūrinys – atgaiva ne tik klasikos melomanams, bet ir kiekvienam kažkada gyvenime mylėjusiems.

Šiltas ir šviesus kūrinys „Aš taip myliu“ – dvejus metus su žinomu atlikėju, prodiuseriu Edgaru Lubiu brandintas darbas.

„Žinot kaip būna – atrodo aiškiai jauti kaip turi būti, bet vis nesugebi atrakinti, nerandi raktažodžio, o gal ir burtažodžio. Juokauju, jog kartais net ir meilė nėra pajėgi pagreitinti. Linkiu mėgautis, klausyti, žiūrėti ir pagaliau po 15-kos metų teisėtai žvelgti į tai kas dar niekada taip atvirai nebuvo pristatyta visuomenei“, – sako Vilius Tarasovas.

Atlikėjų dueto teigimu, svarbiausia, kad klausydami šios dainos, žmonės šypsotųsi, jaustųsi laimingi – mylintys ir mylimi.

„Kas šiame pasaulyje yra prasmingiau nei meilė? Tikriausiai nieko. Meilė mus įkvepia, palaiko, kiekvienas norime būti jos lydimas ir apsuptas. Labai linkiu, kad ta šviesi, klasikinė meilės ir apie meilę melodija, paskatintų iš spintos traukti senai nevartytą vestuvinį nuotraukų albumą, peržiūrėti „kasetę“ ar tiesiog šį vakarą arčiau savęs priglausti mylimą žmogų“, – sako Violeta Tarasovienė.