„Negalvojom, kad tai įvyks“, – sako trys žinomi balsai, susibūrę į linksmą muzikinį projektą „Greitoji pagalba“ ir pristatantys pirmąjį kūrinį „Vandamas“.

„Apie mus kol kas nieko nežinote, bet tai laikina“, – sako anoniminė trijulė, pasiryžusi paslaptį atskleisti tik tuomet, kai „Youtube“ platformoje „Vandamas“ surinks bent 1 mln. perklausų. „Milijonas – apvalus skaičius, mums jis patinka“, – juokiasi „Greitosios pagalbos“ ekipažas.

Jie aiškina pasirinkę tokį pavadinimą gerai jį apgalvoję, nes muzika gali pataisyti nuotaiką, suteikti emocinę pagalbą ir ji tai daro palyginti greitai. „Pamenate, kai pastarąjį kartą išgirdote savo mėgstamo atlikėjo, atlikėjos ar grupės kūrinį? Nuotaika iškart pagerėjo. Tad ir mūsų kūryba, tikimės, prablaškys rudenišką melancholiją, kai dienos trumpos, o vakarai – ilgi“, – sako šalies klausytojams prisistatantys, bet intrigą paliekantys vyrai.

Debiutinis „Greitosios pagalbos“ kūrinys „Youtube“ platformoje pasirodo kartu su vaizdo klipu, sukurtu vien iš GIF paveikslėlių. „Iki premjeros šį klipą matė tik patys artimiausi žmonės, kuriems suteikta šiokia tokia „privilegija“ žinoti, kas tie „Greitosios pagalbos“ nariai. Patikėkite, nebuvo nė vieno, kuris nenusišypsojo, kuriam šis kūrinys nesukėlė pozityvios emocijos“, – atvirauja trio ir priduria, kad kūrinių netolimoje ateityje bus daugiau, o kol kas, pasak jų, „reikia pasportuoti kartu su „Vandamu“.