Likus mėnesiui iki gražiausių metų švenčių, grupė „Man-go“ pristato naują prieš beveik 20 metų įrašytos dainos versiją ir ruošiasi naujamečiams koncertams.

Kūrinys „5 minutės“ pateko dar į 2003 metais išleistą ir didžiulio gerbėjų pripažinimo pelniusį albumą „100 dienų“. Prasminga ir jautri daina – tarp mylimiausių ir „Man-go“ vokalistės Rimos įvardijamų grupės hitų.

„Man-go“ merginų teigimu, šiais metais pauzė grupės koncertinėje veikloje buvo sąmoninga ir natūrali, kai Rima susilaukė trečiosios dukrytės. Grupės narės atvirauja, kad turėjo pakankamai laiko pagalvoti apie daugelį dalykų, įsivertinti vertybes, santykius su žmonėmis.

„Linkime, kad naujoji dainos „5 minutės“ versija taptų kiekvienam iš jūsų proga trumpam sustoti ir pasvarstyti: kas iš tiesų yra brangu šiame gyvenime. Artėjant gražiausioms metų šventėms, norėtųsi, kad kasdienė rutina, aplink tvyranti įtampa, nuolatinis skubėjimas paleistų iš savo gniaužtų. Penkios minutės gali sugriauti santykius, nutraukti ryšius arba pastatyti iš naujo jūsų meilės, džiaugsmo ir kitų teigiamų emocijų pilį. Pakvieskite kartu į šią kelionę ir savo artimiausius žmones“, – kviečia grupės narės.