„Ši daina galėjo neišvysti dienos šviesos ir likti tik socialinių tinklų fragmentu“, – taip apie savo naujos dainos ir vaizdo klipo „Žiburiai“ premjerą sako dainininkė Jessica Shy.

Tačiau išvydusi, kad šimtai tūkstančių gerbėjų palaiko ir nepaliaujamai prašo išleisti naująją dainą į visas muzikines platformas bei atlikti koncertuose, Jessica negalėjo atsakyti ir tikisi, kad užklupus vienatvei, ši daina taps viltį teikiančiu žiburiu.

Paklausta apie savo sėkmės paslaptį, mergina šypsosi – viskas nutinka neplanuotai: „Daina „Žiburiai“ nebuvo planuota. Tiesiog vieną rudens vakarą su bičiuliu prie pianino padainavau ir įkėliau įrašą į socialinį tinklą. Net nesitikėjau, kad sulauksiu tiek daug prašymų išleisti šią dainą. Manau, kad šaltuoju metų laiku mus dažnai aplanko nostalgiškos, melancholiškos nuotaikos ir mes kiekvienas išgyvenam panašius jausmus. Man ši daina padeda neprarasti vilties, suteikia jaukumo ir tikėjimo, kad šalia visada bus žmogus, kuris mums gali tapti žiburiu net sunkiausiose situacijose“, – mintimis dalinasi Jessica Shy.

Tokio palaikymo garsi atlikėja nesitikėjo, tad savo gerbėjus ji nusprendė nudžiuginti ne tik dainos premjera, bet ir vaizdo klipu. Jį teko filmuoti vos grįžus iš užsienio.

„Tikiu, kad ir klausytojai, niūriais žiemos vakarais įsijungę šią dainą ir pažvelgę pro langą į spindinčius žiburėlius, atras naujų jėgų, įkvėpimo ir pagalvos apie artimus žmones, kurie juos skatina judėti pirmyn ir siekti savo tikslų“, – šypsosi atlikėja.