Dainininkas Justinas Lapatinskas pristato kūrinį „Kalėdos su kaupu“ – anot jo, daina gimė iš jausmų ir noro priminti, ką Kalėdos iš tiesų reiškia iš dvasinės pusės.

Kaip teigia pats atlikėjas, pirmoji dainos versija pasaulį išvydo prieš dešimtmetį, tačiau tai tuo pačiu buvo ir kitokia daina, nei ji yra šiandien.

„Kalėdinį kūrinį jau turėjau seniai. „Kalėdos su kaupu“ pirmąją versiją sukūriau 2012 metais. Ją ir pavyko išleisti, bet tik taip, kaip tada supratau, – pasakoja dainininkas. – Noras grįžti ir perleisti kūrinį suteikus jam kokybišką skambesį kirbėjo ilgai. Juokinga, kad išdrįsti perkurti dainą prireikė karantino laikotarpio ir šiandienos grėsmių, tačiau, ko gero, taip reikėjo. Prisipažinsiu, kad į šį kūrinį sudėjau daug jausmo, todėl labai tikiuosi, kad jis liks nepamirštas ir daugeliui primins, kas ir kodėl yra Kalėdos“.

Šįmet daina atgimsta su nauju kūrybos partneriu – prodiuseriu Faustu Venckumi. Naujai dainos versijai sukurtas ir vaizdo klipas.

Išleisdamas dainą bei vaizdo klipą „Kalėdos su kaupu“, Justinas Lapatinskas klausytojams taip pat siunčia ir šventinį palinkėjimą: „Nors ir atrodytų, kad sunkūs laikai linkėti šviesių dalykų, tačiau kaip tik dabar tai ir turime daryti. Linkiu iš visos širdies mokytis pastebėti šviesius dalykus gyvenime, nepamiršti padėkoti artimui už rūpestį, pačiam rūpintis ir padėti kitiems.Stenkimės mylėti vieni kitus ir dažniau apsikabinti. Taip dažnai, kiek galime“.