Saulius Prūsaitis pristato dainą „Kalėdos ateis“ ir kviečia vaizdo klipe dar kartą prisiminti jos debiutą scenoje – Kaune, per miesto eglės įžiebimo šventę.

Dainininkas sako, kad Kalėdų laukimas jam, ko gero, gražiausias metas. Jis įsitikinęs, kad šiam laikui reikia jaukumo ir šilumos. Būtent tuo spinduliuoja kūrinys.

Paklaustas, ar naująją dainą „Kalėdos ateis“ jis įtrauks į būsimo didžiulio gruodžio koncertų turo „Saulius Prūsaitis ir Iglė“ programą, dainininkas šypteli. „Dabar tikrai neatsakysiu, nes turo programa jau iš esmės sudėliota, bet dar šimtu procentų nepatvirtinta. Kadangi į turą keliaujame su Igle, tai per abu suskaičiavome tiek populiarių dainų, kurių žmonės tikrai laukia, kad problema yra ne ką įtraukti į programą, o ką iš jos išmesti“, – juokiasi jis.

Paklaustas, kaip laukia Kalėdų, kai nesirengia koncertams, Saulius sako, kad laisvalaikiu yra itin naminis žmogus. „Gyvenime turi būti balansas. Turbūt todėl mane retai išvysite bare ar klube. Geriausiai atsipalaiduoju su savo šlepetėm savo virtuvėje gamindamas šeimai vakarienę. Mes visi drauge puošiame eglutę – visada tikrą didelę. Įjungiu lemputes. Tada ilgai sėdžiu ir žiūriu į ją gėrėdamasis. Namų jaukumas ir ramybė yra tarsi atsvara tai spalvingai šventei, kurią kuriu ant scenos. Būtent namai man padeda pasikrauti teigiamos sprogstančios energijos, kurią visi mato koncertuose“, – sako Saulius Prūsaitis.