SAULIUS PRŪSAITIS – KALĖDOS ATEIS

Dainininkas sako, kad Kalėdų laukimas jam, ko gero, gražiausias metas. Jis įsitikinęs, kad šiam laikui reikia jaukumo ir šilumos. Būtent tuo spinduliuoja kūrinys.

ARNAS IR VALDAS – KALĖDOS

Relax FM laidų vedėjai Arnas Švilpauskas ir Valdas Kabutavičius kviečia nusišypsoti ir nepamiršti, kad didžiosios metų šventės – ne apie dovanas ir blizgučius, o apie šypsenas ir gerą laiką.

16HZ – GRĮŠIM PER KALĖDAS

Kalėdos yra tas metas, kai visi, kad ir kokiame pasaulio krašte bebūtų, skuba namo, pas artimuosius“, – įstikinę grupės „16 Hz“ nariai.

DAINOTAS VARNAS – KALĖDOS KARTU

„Turbūt būsiu pirmas, kuris klipe jau įamžino šių metų kalėdinį Vilnių“, – šypsosi atlikėjas. Daina „Kalėdos kartu“ – šilta ir jauki.

LIEPA – VĖL KALĖDOS

Atlikėja Liepa juokauja, kad būdama scenoje tiek daug metų ir išbandžiusi daugybę vaidmenų bei atlikusi įvairiausių žanrų kūrinių, iki šiol negalėjo nurimti, nes neturėjo nei vienos savo kalėdinės dainos.

THE ROOP – KALĖDŲ ATVIRUKAS

„Ši daina yra lyg muzikinis Kalėdų atvirukas, kurį siunčiame klausytojams, o jie galės jį persiųsti savo artimiesiems. Daina primena, kas iš tikro yra Kalėdos“, – apie kūrinį pasakojo grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius.

JUSTINAS LAPATINSKAS – KALĖDOS SU KAUPU

„Prisipažinsiu, kad į šį kūrinį sudėjau daug jausmo, todėl labai tikiuosi, kad jis liks nepamirštas ir daugeliui primins, kas ir kodėl yra Kalėdos“, – minitimis dalinasi Justinas.

DONATAS BLANKA – PABUČIUOK MANE

„Sveikinkim vieni kitus ir švęskime! Gyvenimas tam ir skirtas, o Kalėdos tebūna gražus priminimas mums atsipalaiduoti, mylėti ir džiaugtis… Su artėjančiomis gražiausiomis metų šventėmis“, – visus sveikina Donatas.