Grupė „Sadboi“ pristato dainą „Fotoportretas“.

„Vis labiau atskleidžiame muzikalumą ir emocijas“, – pristatydamas kūrinį, sako grupės narys Edgaras Koldaras.

„Daina „Fotoportretas“ – apie kiekvieną iš mūsų. Gyvename nuolatiniame bėgime ir tampame savo pačių įkaitais – paskęstame darbuose, kasdieniniuose rūpesčiuose, įsisukame į rutiną. Monotonija ėda mus iš vidaus nepalikdama vietos džiaugsmui“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas dainos autorius Edgaras.

„Fotonuotrauka – lyg atsigręžimas į save, priminimas neskubėti, džiaugtis, dovanoti ir mylėti. Tai leidžia mums suprasti, kas iš tikrųjų yra svarbu gyvenime“, – priduria dainos bendraautoris Artiomas Penkevičius.

Kalbėdami apie vaizdo klipą, vaikinai džiaugėsi, kad puikiai pavyko perteikti dainos skleidžiamą žinutę.

„Vaizdo klipo režisierius Andrius Alekavičius (Alekna) ir operatorius Ovidijus Andriulaitis – tikri profesionalai. Vienas malonumas dirbti su jais komandoje, tad tikimės, kad ateityje turėsime ir daugiau progų bendradarbiavimui. Viena pagrindinių veikėjų klipe – Simona Jazdauskaitė. Talentinga mergina, kuri puikiai įsijautė į vaidmenį ir perteikė reikiamą emociją be didelių pastangų. Rodos, nereikėjo net vaidinti, nes ji iš tikrųjų yra labai šiltas ir nuoširdus žmogus“, – kalbėjo Edgaras.