Visą savo gyvenimą muzikai paskyrusi dainininkė ir dainų autorė Bernadeta Mikelinskienė klausytojams pristatė naują dainą „Taip ilgai“ apie tikrąsias gyvenimo vertybes – meilę ir viltį.

Šiuo kūriniu Bernadeta nori atkreipti dėmesį, kad meilė nėra tik banalus žodis. Tai vienas svarbiausių gyvenimo aspektų, iš kurio gimsta gražiausi dalykai. Atlikėja sako norėjusi įkvėpti visus atkreipti dėmesį į svarbiausias gyvenimo vertybes, siekti meilės, neprarasti vilties. Juk artumo, supratimo ir tvirto peties reikia mums visiems.

„Ir jaunam ir vyresnio amžiaus žmogui yra svarbu rasti savo tikrąją meilę su kuriuo nueitų net į pasaulio kraštą. Bet meilė visus aplanko skirtingai. Vieniems tas ieškojimo kelias lengvas ir meilė aplanko dar mokykloje bei tęsiasi visą gyvenimą. O kitiems tenka paieškoti ilgiau ir susidurti su išbandymais. Kartais žmogus nusivilia meile ir įtikina save, kad jam jos nebereikia, tačiau pats nesuprasdamas vis tiek ieško meilės ir nenurimsta tol, kol jos nesuranda savo gyvenime“, – sako dainos autorė.