Dainininkui Gabrieliui Vageliui pastarieji metai – itin sėkmingi. Atlikėjas koncertuoja sausakimšose koncertų salėse, kiekviena nauja daina sulaukia milijoninių peržiūrų „YouTube“.

„Daina „Šauksmas“ yra apie dviveidiškumą. Apie žmones, kuriuos prisileidi arti, kurie tau tampa labai brangūs, bet supranti, kad jie prie tavęs elgiasi vienaip, o prie kitų sako visai kitus dalykus. Nuoširdumas ir pagarba yra du svarbiausi, kertiniai dalykai, kad santykiai būtų stiprūs ir niekas iš šalies negalėtų jiems pakenkti“, – pasakoja Gabrielius.

2023-iuosius atlikėjas pradėjo su dar didesnėmis ambicijomis ir tikslais, o vienas jų – paliesti klausytojų širdis „Eurovizijos“ atrankoje.

„Aš beveik visada dainuoju lietuviškai, mano visa kūryba yra lietuvių kalba. Labai noriu parodyti pasauliui save, koks esu iš tikrųjų, kokį mane žmonės mato kasdien. Šį kartą prie mano pasirodymo dirba didžiulė komanda, tokios didelės dar neturėjau. Esu kaip niekad užtikrintas ja, nes kiekvienas narys yra savo srities profesionalas, atsakingas už savo dalį ir tvirtai žinantis, ką daro“, – sako G. Vagelis.