Viena populiariausių Lietuvos atlikėjų Jessica Shy pristato naujausią savo kūrinį ir vaizdo klipą „Dėl tavęs“.

Pasak dainininkės, ši daina gerokai skirsis nuo visų buvusių ir praskleis paslapties šydą apie greitai pasirodysiantį jos antrąjį albumą.

„Nusprendžiau sukurti kažką naujo, tokio, ko mano muzikinėje karjeroje iki šiol nebuvo. Šis singlas – tai dalis mano naujojo albumo, jis bus pripildytas mistikos, lietuvių tautosakos ir visiems puikiai pažįstamų pasakų, kurias mes taip mėgome vaikystėje.

Tiesa, viskas atrodys ir skambės daug šiuolaikiškiau ir moderniau. Labai džiaugiuosi, kad su visa komanda pavyko įgyvendinti vieną pagrindinių tikslų – sujungti primirštą dalelę istorijos ir šiuolaikinį požiūrį į pasaulinės muzikos industriją“, – naujuoju savo kūriniu džiaugiasi Jessica Shy.

Mistikos kupiname vaizdo klipe galima įžvelgti vienos žymiausių lietuvių liaudies pasakų „Eglė žalčių karalienė“ motyvų.

Dainininkę kūriniui įkvėpė Lietuvos auksu tituluojamas gintaras.

„Kai dirbome prie naujojo kūrinio, man pasąmonė tiesiog automatiškai ėmė diktuoti žodį „gintaras“, būtent aplink jį pradėjo rutuliotis visa vizija.

Įkvėpta lietuviškos pasakos, istorijos, ėmiau vis labiau įsivaizduoti dainos žodžius, vaizdo klipą. Jame pasakojama istorija apie tai, kaip nenusakoma meilė mane veda pas Žilviną, kuris yra nepasiekiamas toli jūroje, seserys manęs nepaleidžia ir priešinasi vienam stipriausių jausmų.

Jessica Shy priduria, kad jau netrukus pasirodysiantis jos antrasis albumas su naujausia jos daina „Dėl tavęs“ bus labai susijęs konceptualiai ir nustebins ne vieną jos gerbėją.