Dainininkė Natalija Bunkė visiems klausytojams pristato tikrą staigmeną staigmenų – naują vienos populiariausių jos dainų „Širdis ant balto sniego“ elektroninę versiją ir specialiai kūriniui sukurtą vaizdo klipą.

„Pristatau vienos populiariausių savo dainų „Širdis ant balto sniego“ naują versiją. Ši daina visuomet koncertuose išjudina kiekvieną. Tad su komanda pasistengėme suteikti šiam hitui naujų spalvų – šiek tiek elektronikos elementų, kad šokių būtų dar daugiau. Manau, kad šiai dainai labai tiko naujas skambesys, visi elektronikos elementai suteikia dainai dar daugiau šiuolaikiškumo ir modernumo. Mano socialinių tinklų sekėjai jau spėjo išgirsti naujos dainos versiją ir, neslėpsiu, sulaukiau daugybės žinučių su didžiausiais komplimentais“, – nauju kūriniu džiaugiasi N. Bunkė.

Garsi dainininkė specialiai savo naujai dainos versijai nufilmavo ir išskirtinį vaizdo klipą, kuriuo žada nustebinti savo gerbėjus.

„Prisimenu, kai gimė ši daina, ji palietė ne vieną širdį. Sulaukiau daugybės prašymų jai sukurti vaizdo klipą, bet vis delsiau. Manau, šiandien – puikus metas pagaliau įgyvendinti visų prašymą. Esu maksimalistė. Žinoma, priekaištų galime rasti visuomet ir iki idealumo nuolat ko nors trūksta. Tačiau rezultatu esu labai patenkinta, esu dėkinga savo komandai, kuri taip puikiai geba per trumpą laiką perprasti mano išsikeltus tikslus ir juos paversti realybe“, – sako atlikėja.