Dainų autorius ir atlikėjas, buvęs grupės „Pikaso“ narys Valdas Kabutavičius pristato naujausią kūrinį „Tango“. Jaunas vyras, neseniai tapęs tėvu, ėmėsi naujo būsto remonto. Kūrybinė betvarkė namuose, pasak Valdo, netrukdė atsirasti dainai. Priešingai – ji netgi padėjo gimti naujosios dainos tekstui.

„Viskas užknisa ir kliūna“. Valdas šią eilutę dainuoja naujausiame kūrinyje „Tango“. Atlikėjas sako, kad ši eilutė pritaikoma ir įsisukus į laiką bei pinigus atimančius, sekinančius remonto darbus, ir gyvenant neramiame pastarojo meto pasaulyje.

„Naujo būsto įrengimas – didelis iššūkis. Statybinės dulkės, visur besimėtantys įrankiai, dažais išteptos rankos… Užknisa ir kliūna! Pagalvojau, kad šią frazę įterpsiu ir į naująją savo dainą. Atrodytų, gyvenime viskas gerai, judame į priekį. Tik džiaugsmui, pripažinsiu, trukdo pasipylusios žinomų žmonių netektys, tebesitęsianti Rusijos agresija Ukrainoje. O kur dar sinoptikai! Jie gi neseniai pateikė statistikos, kad saulė sostinėje sausį švietė tik apie penkias valandas. Visai nelinksma“, – šypsosi atlikėjas Valdas.

V.Kabutavičius sako tikintis žodžiais, kad naujų kūrinių premjeras galima drąsiai patikėti vaikams – jų reakcijos tikros, nesuvaidintos.

„Kai mano mažoji išgirdo kūrinį „Tango“, iškart nusišypsojo. Tada supratau, kad viskas yra gerai, kad galima jį pristatyti visiems“, – sako Valdas ir priduria besitikintis, kad kūrinys klausytojams suteiks vidinės šviesos ir ramybės – to, ko neretam šiuo metu ir pritrūksta. „Juolab gyvenime viskas kaip tango – žingsnis pirmyn, atgal, į šoną, vėl iš naujo… Taip visai netrukus ir ateis pavasaris, viskas bus gerai“, – sako V.Kabutavičius.