Meilės dienos proga vieni garsiausių šalies atlikėjų Inga Jankauskaitė ir Vaidas Baumila klausytojams dovanojo netikėtą staigmeną – bendrą kūrinį.

Jėgas suvieniję kūrėjai pristato meilės kupiną dainą „Tavo spalvos“. Pasak dainos autorės I. Jankauskaitės, daina gimė lengvai, kadangi yra apie šiuo metu išgyvenamus jausmus.

„Kad ji gali būt duetas, jutau iš karto. Dar studijoje su prodiuseriu Pauliumi Jasiūnu kalbėjom, jog tai akivaizdu. O paskui jau taip atrodė ir kitiems. Niekas net nesvarstė kitų kandidatų kam pasiūlyti padainuot kartu“, – mintimis dalinosi atlikėja.

Pasak V. Baumilos, Inga yra nuostabi kūrėja, su kurios kūryba būti susijusiam yra vienas malonumas.

„Džiaugiuosi šiuo Ingos kvietimu ir apskritai gimusiu rezultatu. Smagu prisiliesti ir prie kitų kūrybos ir tapti to dalimi. Inga yra fantastiška moteris ir kūrėja, todėl „Tavo spalvos“ nuo šiol bus tikrai Valentino dienos simbolis ir prisiminimas, kad meilės visų pirma yra apie jausmus ir patyrimus“, – sako Vaidas.

Pristatomas kūrinys yra apie tikrą suaugusiųjų meilę, kuri gimė iš patiriamų išgyvenimų. Pasak I. Jankauskaitės, daina gimė be kūrybinių sunkumų ir byloja apie tai, ką tenka išgyventi šiuo metu.