Šiandien Rokas Yan klausytojams dovanoja naujausią savo kūrinį bei jam sukurtą vaizdo klipą „Praeiviai“. Muzikiniame klipe atlikėjas kartu su profesionalais ir pats nepabūgo atlikti choreografijos, kuri akustiniam kūriniui suteikia netikėtumo faktorių.

Pasak jauno kūrėjo, naujasis kūrinys gali tapti kiekvienam labai artimas, kadangi yra apie visus supančią aplinką, žmones.

„Daina „Praeiviai“ yra apie žmonių vaidmenis mūsų gyvenimuose, mūsų lūkesčius jiems bei patirtis ir pamokas, kurias jie atneša. Mus supantis žmonių ratas nuolat keičiasi – vieni užsibūna trumpiau, kiti tampa tais, be kurių neįsivaizduojame nei dienos. Iš vienų mes labai daug tikimės ir kartais nusiviliame, o kiti mus nustebina, kai neturime visiškai jokių lūkesčių. Dar kiti lieka tiesiog praeiviais, su kuriais mes prasilenkiame gatvėje, net neįtardami, ką jie galėtų reikšti mūsų gyvenime, jei aplinkybės būtų kitokios. Man atrodo kiek romantiška, ir kartu ironiška, kad visiškai nepažįstamas žmogus kažkur, kažkada galėtų būti tavo geriausias draugas ar gyvenimo meilė, bet to niekada nesužinosi“, – pasakoja Rokas.

Kūrinys „Praeiviai“ šiandien dienos šviesą išvydo kartu su vaizdo klipe, kuriame atlikėjas įsiamžino kartu su šešiais profesionaliais šokėjais. Atlikėjas dėkingas šokėjams, kurie padėjo pajausti choreografiją ir sukurti vizualinę visumą naujausiai dainai.

„Nors su šokiu patirties beveik neturiu, šokti man labai patinka, todėl labai užsidegiau dėl minties įtraukti šokį šiame klipe. Kadangi daina yra tokia jautri ir akustinė, manau šokio elementai žiūrovams bus ir šioks toks netikėtumas. Labai juokinga buvo pirmoji repeticija, kai bandžiau neatsilikti ir atkartoti jų judesius. Grįžęs namo treniravausi naktį virtuvėje – mano kaimynai naująją dainą girdėjo jau ne kartą“, – prisiminę jaukiasi atlikėjas.