Išleidusi naująjį albumą „Horizontai“, grupė „Sisters On Wire“ gerbėjams paruošė dar vieną staigmeną – dainos „Nieko nėra“ muzikinį klipą.

Kaip teigia patys atlikėjai, naujajame albume pasirodžiusi daina „Nieko nėra“ simbolizuoja vieną pasibaigusį gyvenimo tarpsnį ir naują kito pradžią: „Albume ši daina taip pat skamba paskutinė, tai lyg tobula pabaiga – praėjo nuostabus etapas, o dabar metas judėti pirmyn.“

„Mums patinka, kai daina turi ir vizualinį takelį. Norėjome, kad, kaip ir garsai, taip ir vaizdas sukurtų tinkamą atmosferą bei sukeltų dar daugiau emocijų per spalvas ir judesį“, – pasakojo grupės lyderis Olegas Jerochinas. „Režisierius puikiai suprato ir išpildė mūsų viziją – naujajame klipe galėsite pamatyti tuos jausmus, kuriuos norėjome perteikti dainoje.“

Albumas „Horizontai“ taip pat turi savo istoriją. Nors pradžioje „Sisters On Wire“ kūrė tik atskiras dainas, vis dėlto buvo nuspręsta jas sudėti į vieną „pakuotę“.

Sugalvoti pavadinimą prireikė kur kas mažiau laiko, nei įrašyti albumą: „Viskas įvyko prieš trejus metus. Pirmą kartą mūsų dainos pasiekė radijo stočių topus, užlipome ant didžiųjų scenų, pradėjome dirbti su geriausiais garso režisieriais, komanda išaugo.

Šiuo albumu grupei tiesiog atsivėrė nauji horizontai.