Atlikėja Nombeko Auguste jau spėjo ryškiai sužibėti muzikiniame pasaulyje, tačiau šiandien ji išgyvena naują etapą, kuris tapo lūžiu jos karjeroje.

Mergina sako pagaliau atradusi save scenoje, laisvę meilėje ir kūryboje ir visiems savo gerbėjams pristato naujausią dainą „Fantazija“.

„Ši daina – tarsi tiltas į naują gyvenimą. Gyvenimas pilnas tuomet, kai mylime, o meilė ypatinga ir tikra tik tada kai laisva. Aš šioje dainoje būtent taip ir jaučiuosi ir noriu, kad pasijaustų kiekvienas. Mes visi kartais norime iš kasdienybės, rutinos, pabėgti kažkur, kur gera, lengva ir galima garsiai juoktis bei šokti. Taip yra ir su šiuo kūriniu. Išgirdus jį norisi užsimerkti ir įsivaizduoti save pačiose maloniausiose situacijose“, – apie naują dainą pasakoja Nombeko Auguste.

Kalbėdama apie naujo kūrinio pavadinimą ir dainos žodžius, Nombeko Auguste sako, kad kiekvienas juos interpretuos pagal save: „Dainoje yra daugybė pasirinkimo – galima save įsivaizduoti su idealiu žmogumi, kurį galbūt sutiksime rytoj, atostogas gražiausiame pasaulio kampelyje, ar tiesiog saulėtą vakarą maloniai vaikščiojant su šunimi parke. Visi džiaugsmą ir laimę atrandame skirtinguose dalykuose ir labai dažnai fantazijos turi tendenciją virsti realybe. Be galo džiaugiuosi galėdama pasidalinti savo naujuoju kūriniu ir nekantrauju, kada jį išgirs visi.“