Viena populiariausių dainininkių Lietuvoje – Natalija Bunkė pristato naujausią savo dainą ir vaizdo klipą – „Aš gyvenu“. N.Bunkė atvirauja, kad jos kelias į pripažinimą nebuvo rožėmis klotas ir atskleidžia, asmeninės sėkmės taisyklę, kuria vadovaujantis kiekvienas pasieks asmeninių aukštumų. Naujajame savo kūrinyje garsi atlikėja nusikelia į vaikystę ir savo klausytojams ir gerbėjams atskleidžia dar niekur nerodytus savo gyvenimo koncerto „Verta Milijono“ kadrus.

„Prisimenu, kaip būnant tikriausiai septynerių, aš pirmą kartą rimtai susimąsčiau, kad mano svajonė – būti garsia dainininke. Aš sėdėdavau namuose ant palangės, žiūrėdavau į Kauno horizontus ir mintyse matydavau save su mikrofonu, ant scenos, kur manęs klausosi daugybė žmonių. Svarbiausias dalykas yra tai, kad man nereikėjo aplodismentų, nereikėjo kažkokios šlovės ar perdėto garbinimo. Aš norėjau, kad visi kartu dainuotų su manim, šypsotųsi, šoktų ir visiems būtų gera. Šiame vaizdo klipe pabandėme su komanda atskleisti pagrindinę idėją – kad ir kokios neįgyvendinamos svajonės mus aplankytų vaikystėje, visos jos pasiekiamos. Reikia tik atsikelti iš lovos ir žengti pirmąjį žingsnį jų link. Aš nenoriu būti kažkokia mokytoja ar guru, bet aš kasdien sakau savo armijai sekėjų socialiniuose tinkluose – ženkite tą žingsnį ir jums būtinai pasiseks“, – naujo kūrinio mintimis dalinasi N .Bunkė.

Naujausiame N. Bunkės vaizdo klipe „Aš gyvenu“ galima pamatyti ir dar niekur nerodytus kadrus iš jos gyvenimo koncerto „Verta milijono“ Žalgirio arenoje. Žinoma moteris sako, kad tą dieną išgyventas emocijas, ji prisimena kaskart paėmusi į rankas mikrofoną.

Paklausta apie kelią į asmeninę laimę ir sėkmę, Natalija Bunkė atvira – ne visuomet viskas būna taip gražu, kaip atrodo, o siekiant savo svajonių neretai pasitaiko pavydinčių žmonių, kurie nebūtinai linki gero. Du dešimtmečius šou versle karaliaujanti N. Bunkė prisipažįsta – svarbiausia taisyklė – nepasiduoti aplinkinių nuomonei.