Vaikinų duetas SADBOI pristato savo gerbėjams naują dainą „Kometa“ – apie aistrą, netikėtumą ir dalykus, kurie kartais nepriklauso nuo mūsų pačių. „Kai įsiplieskia aistra ir tu supranti, kad nesi tam pasiruošęs, galbūt tai net gali tave sužlugdyti, bet nieko pakeisti negali… Kaip ir kometa krenta iš dangaus, o tu negali to sustabdyti, todėl belieka tiesiog stebėti tą grožį“, – mintimis dalijasi dainos autorius Edgaras Koldaras.

Netikėtas sutapimas, kad būtent balandžio 23d., kai daina išvydo dienos šviesą, Lietuvoje buvo galima stebėti tikrą retenybę – Šiaurės pašvaistę, kuri simboliškai nugulė ir E. Koldaro dainos tekste: „Tu švyturys mano Šiaurės pašvaistėj.“

„Daina yra apie merginą, kuri tarsi kometa atskrido į pasakotojo gyvenimą. Bent tai akimirkai kasdienybė nušvito įvairiausiomis spalvomis, iki kol viskas išblės“, – kalbėjo dainos autorius.

Grupės SADBOI planuose – naujo albumo leidimas, kuriam trūksta tik finalinių štrichų. „Tai bus tikrai aukštos kokybės, muzikalus, emociškai brandus albumas, kuriame atskleisime visai naujas, dar mūsų klausytojams nematytas spalvas. Labiausiai skyrėme dėmesio jo vientisumui, kad klausytojas išjaustų visą istoriją, kurią pasakojame savo dainomis“, – kalbėjo Edgaras.