Debiutinį albumą šiemet išleisti planuojantis atlikėjas Audrius Petrauskas-Gebrasy pristato naujausią savo kūrinį bei pirmąją duetu atliktą dainą.

Kūrinį „Pilka“ jis įrašė su ką tik Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertą surengusios grupės „Sisters On Wire“ nare Ieva Ščerbinskaite.

„Mūsų su Ieva duetas netikėtas gali pasirodyti tik tiems, kurie mūsų nepažįsta. Kartu mes dainavom kokius šešiolika metų, o pažįstami jau virš dvidešimties, buvome ir dar vis esame labai gražiai susidainavę.

Labai džiaugiuosi, kad mano debiutiniame albume skambės Ievos balsas, nes atrodo, kad jau ne vienus metus tyliai planavome įrašyti dainą kartu. O parašęs šią dainą iš karto žinojau, kad noriu ją atlikti būtent su Ieva – džiaugiuosi, kad taip ir nutiko“, – atvirauja dainos autorius Gebrasy.

Pavasarišku lengvumu dvelkiančios dainos tekstas išduoda, kad „Pilka“ yra apie bandymą atsisveikinti su nelaimingais santykiais.

Tikiuosi, kad ši daina paskatins žmones neužsibūti nelaiminguose santykiuose, kad ir kokie baisūs pasirodytų pokyčiai. Gyvenimą turime tik vieną ir geriau jį reikėtų praleisti su žmogumi, kuriam tu rūpi tiek pat, kiek tas žmogus tau“, – pasakoja Gebrasy.