Trumpa kūrybinė pauzė kartais būna reikalinga tam, kad atlikėjas galėtų grįžti su dar didesniu užsidegimu ir aistra. Puikus pavyzdys – atlikėja Baiba Skurstene – Serdiukė pristatanti naują savos kūrybos dainą „Tik žaidimas“. Tiesa, Baiba teigia, jog daina jai nėra nauja, tačiau reikėjo laiko, kad išdrįstų ja pasidalinti ne tik su savo komanda, bet ir su platesne auditorija.

„Tik žaidimas“ – nuo pat pirmų akordų prikausto klausytojų ausis ir mintimis nukelia į svaiginančias akimirkas, kai pilve skraidžioja drugeliai. Santykių pradžioje verdančias emocijas bei dvejones atlikėja sudėjo į lengvą bei šiltiems vasaros vakarams tinkamą kūrinį, kurio skambesiui sunku atsispirti, o koja nejučia pati ima trepsėti į ritmą.

„Turbūt visi esame išgyvenę tokias akimirkas, kurios priverčia su šypsena prisiminti išgyventas emocijas net kitą dieną. Įsimylėimas yra vienas gražiausių etapų kiekvieno žmogaus gyvenime. Bet emocijoms nuslobus įsijungiame protą ir klausiame savęs – ar tai „Tik žaidimas“, ar kažkas daugiau?“,– įkvėpimo šaltiniu dalinasi Baiba.

Anot atlikėjos, naujoji daina grąžina ją prie kūrybinio pamato ir savo muzikinių pagrindų. Šokių aikštelių siautuliui bei nuotaikingoms vasaros dienoms skirta daina įprasmina Baibos kūrybą.