Ambicinga ir pasirengusi kovoti už savo idėjas – tokia yra It‘s Cheri. Pasirašiusi sutartį su didžiausia muzikos leidybos kompanija pasaulyje – „Universal Music Group“, atlikėja pradeda naują muzikinį etapą bei klausytojams dovanoja singlą „Nebėra Noro“.

„Šis naujas etapas man teikia be galo daug džiaugsmo, nes pagaliau galiu pasidalinti nauja muzika su klausytojais. Paskutinius porą metų nemažai kūriau. Geras jausmas išleisti tai, kas tiek laiko gulėjo stalčiuje. Esu pasiruošusi, užtikrinta ir rami. Jaučiu, kad esu savo vietoje – muzikoje“, – pasakoja It’s Cheri.

„Nebėra Noro“ – tai daina apie etapo pabaiga. Apie aklavietę, kuomet nėra, kur daugiau eiti, tik į skirtingas puses. Apie dviejų sielų išsiskyrimą, išblėsusius jausmus ir sąstingį. Šią dainą man padėjo sukurti Markas Bogdanovas. Klipe vaizduojama emocija – jautri, intymi ir truputį dramatiška. Tam, kad parašyčiau šį kūrinį, turėjau išgyventi be galo skausmingą širdies dūžimą. Buvau palūžusi ir sužeista. Tą klipe simbolizuoja randai ant mano veido“, – prisimena dainininkė.