Po ilgos kūrybinės pertraukos dainų autorė bei vokalistė Akmėja grįžta su savo nauja daina „Paskutinį kartą“.

„Visuomet išleidžiant savo dainą apima malonus jaudulys, man tai nėra kasdienis reiškinys, todėl emocijų daug ir įvairių“,– šypsodamasi sako Akmėja.

Atlikėja pasakoja, jog daina gimė iš liūdno, lėto, paties rašyto kūrinio, kurio juodraštis buvo išsaugotas jos telefone jau kurį laiką.

„Vienuose momentuose norėtųsi pasilikti ilgiau, kitus – greičiau prisijaukinti arba pamiršti. Laikui nusistovėjus supranti, jog visa tai turi priimti ir stebėti ramiai bei su pagarba. Tik stipriai apkabinti, galbūt paskutinį kartą, ir paleisti su meile. Taip iš liūdnos dainos ji tapo šviesesnė, su ilgesio prieskoniu“, – sako atlikėja.

„Labai džiaugiuosi, jog pradėjus galvoti apie dainos įrašymą, aplink mane susibūrė žmonės, kuriuos gerai pažįstu, pasitikiu, gerbiu ir myliu. Kurti dainą sau yra sudėtinga vien todėl, jog niekas neprašo padaryti kaip kitam reikia, prie ko aš buvau pripratusi dirbdama su kitais atlikėjais.

Turi nuolatos kovoti su savimi: ar gerai darai? Ar ten eini? Kam išvis to reikia? Todėl mylinti, pagarbi, patarianti aplinka yra geriausia, kas man nutiko šiame procese“, – pasakoja Akmėja.