ARNAS IR VALDAS – VASARA SPALVOTA

2022 m. bendrą dainą „Vasara spalvota“ išleidę radijo stoties „Relax FM“ laidų vedėjai Arnas Švilpauskas ir Valdas Kabutavičius tikisi, jog nuotaikingas kūrinys praskaidrins ir šios vasaros klausytojų dienas.

69 DANGUJE – VASARA

„Vasara“ – tai šilta, nerūpestinga ir vasariškiems nuotykiams sukurta daina. Merginos sako, jog ji buvo įkvėpta saulės ir geros nuotaikos.

ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS – TU MANO VASARA

„Esame įsitikinę, kad kiekvienai grupei reikia turėti dainą, kurią šiltą vasaros vakarą norėtų traukti bent trys giminės kartos. Atrodo, mes tokią jau turim“, – šypsosi grupės nariai.

CHEROCKEE IR IRŪNA – KVEPIANTI VASARA

„Tai daina, kuri neša pozityvumą, lengvumą, laisvės jausmą ir gerą nuotaiką. Pradėkim dieną su vasara kvepiančia daina! Ir kaip taisyklė, vasara prabėga greičiau nei mes to norėtume, todėl mėgaukimės ja!“, – palinkėjo Irūna ir Rokas.

DADDY WAS A MILKMAN – TINGINIO VASARA

„Taip skamba laisvė ir lengvumas. Būtent tokios – šiltos ir nerūpestingos vasaros daugelis mūsų esame pasiilgę. Ieškojau visiškos laisvės – būsenos, kurią dažniausiai jaučiu Kuršių nerijoje. Nė sekundės neabejojau, kad šiai dainai vaizdo klipą filmuosime būtent ten“, – sako Ignas Pociūnas.

DEIVIDAS BASTYS – TU MANO VASARA

„Pats visada labai laukiu vasaros, mėgstu saulę, smėlį, jūrą ir atostogas, kurias reikia derinti prie darbų ir koncertų. Vasara pas mus palyginus trumpa, todėl ir pats stengiuosi, ir kitiems siūlau kuo geriau ją išnaudoti“, – sako Deividas Bastys.

BIPLAN – VASARA NESIBAIGS

„Neabejotinai, tai labai vasariška daina. Tačiau vasara – tai ne tik trankūs vakarėliai, bet ir romantiški saulės palydėjimai. Dainoje kiekvienas ras tai, kas jam svarbiausia. Kažkas ras liūdesio, kažkas – vilties ir šviesios romantikos, o kažkas – atsakymus į klausimus. Šioje dainoje kiekvienas gali pamatyti save“, – šypsosi „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas.

VEGA – AR BŪSI MANO VASARA

„Mums meilė – tai vasara. Nors kartais būna ir lietingų dienų, vis tiek galų gale išvystame spindulius, pajaučiame šilumą ir džiaugsmas vėl sugrįžta. O ar žinote, kada vasara yra pati geriausia? Kai pradedame įsimylėti, kai patiriame tokius jausmus, kokių niekada nesame jautę. Linkime kiekvienam gyvenime sutikti tą žmogų, kuris atneš meilę ir vasarą į jūsų širdį. O kas tokį žmogų jau yra suradęs – kad ta vasara visada būtų šilta ir saulėta ir su kuo mažiau apniukusi“, – pasakojo grupės „VEGA“ merginos.