Lietuvoje gerai žinomi muzikos grandai – dainų autorė ir atlikėja, muzikinių knygų vaikams rašytoja ir pedagogė, TV projektų dalyvė Laura Remeikienė ir Rolandas Janušas (grupės „Vairas“ vokalistas) pristato naują dainą „Jeigu žinotum“ ir istoriniame Jakiškių dvare nufilmuotą jos vaizdo klipą.

„Jeigu žinotumėte, kiek netikėtumų pažiro filmuojant šį klipą… Likus savaitei iki filmavimo, internete pamatėme kitos grupės vaizdo klipo premjerą, o daina buvo filmuota mūsų numatytoje lokacijoje! Tačiau pats likimas sudėliojo viską į vietas, kad dainos žodžiai, nuotaika įgautų geriausią pavidalą…“, – apie naują savo muzikinį klipą pasakoja kūrinio autorė Laura Remeikienė.

Net XVI a. siekiančio Jakiškių dvaro aplinkoje nufilmuota muzikinė istorija papildė jau nemenką šių atlikėjų bendrų dainų sąrašą.

Pasak L. Remeikienės, į dueto su Rolandu Janušu atliekamų dainų žodžius sugula tikri, išjausti, išgyventi dalykai. Tad ir klipui rinkosi sau artimą vaizdo istorijos tematiką, kuri subtiliai papildytų muzikinį kūrinį.

„Nekuriame melagienų ar sensacijų žiniasklaidai, nemeluojame ir savo klausytojams. Bet kaip ir dainoje – viską visiems atleidžiame“, – šypsosi dainos autorė Laura Remeikienė.