Gabrielius Vagelis ir ikoniška grupė „69 Danguje“ suvienijo jėgas ir pristato bendrą dainą – „Jei Leisi“. Aistra ir geismu persmelktą kūrinį atlikėjai išleidžia drauge su didžiausia muzikos leidybos kompanija pasaulyje „Universal Music Group“.

Grupė „69 Danguje“ nuo pat vaikystės yra mano mėgstamiausia. Prisimenu, kiekvieną kartą, kai per televizorių rodydavo kokį nors koncertą, visada laukdavau, kol pasirodys „69 Danguje“ merginos. Vėliau atsirado svajonė kartu įrašyti dainą. Nei vienos kitos grupės tiek dainų nemoku, kiek jų. Jos yra nerealios.“ – prisimena G. Vagelis.

„Idėja išleisti mums kartu dainą gimė Gabrieliui. Aš jį atsimenu jau nuo senų laikų, kai dalyvavo „Lietuvos balse“. Gabrielius visada buvo kitoks, labai traukiantis dėmesį, tiesiog sukurtas tapti Lietuvos šou pasaulio žvaigžde ir atlikėju iš didžiosios raidės. Manau, kad jis Lietuvoje bus žinomas dar ne vieną dešimtmetį“, – dalinasi G. Alijeva

„Gabrieliaus pirmas pasiūlymas buvo kartu sudainuoti mūsų dainą „Gyvenu“, bet tada buvo labai užimtas laikas ir mums to padaryti kartu nepavyko. Galiausiai mums Gabrieliaus versija labai patiko – taip mes ir susidraugavom. Gabrielius pats itin organiškas, talentingas ir jo vokalas puikus. Buvo labai smagu įrašinėti dainą „Jei Leisi“, mintis kirbėjo jau iš seniau ir labai džiaugiuosi, kad mes ja įgyvendinom“, – pasakoja N. Pareigytė – Rukaitienė.

„Klipe akyliausi žiūrovai gali surasti ir šokio motyvą iš vieno pirmųjų grupės „69 Danguje“ klipų, kuris yra įtrauktas ir į „Jei Leisi“ choreografiją“, – intriguoja Gabrielius Vagelis, na o mes kviečiame pasižiūrėti vaizdo klipą ir įvertinti!