Atlikėjas Martynas Kavaliauskas pristato naują dainą ir įspūdingą vaizdo klipą „Nežaisk“.

„Rašydami šią dainą, visų pirma siekėme sukurti muzikaliai stiprų kūrinį, kuris, tikiu, suras savo klausytojus. Manau, kad ši daina turi savyje jau užkoduotos galingos ekspresijos ir tokios gerąja prasme tamsios, stiprios energetikos. Jau nuo pirmųjų dainos sekundžių, skambant pagrindinei temai, mane užlieja toks malonus laisvės jausmas, kuris vėliau tik stiprėja. Jaučiuosi tarsi skrisčiau dideliu greičiu kažkur tolyn“, – sako Martynas.

Atlikėjas neslėpė, kad greičiausiai tai – viena ekspresyviausių ir ryškiausių jo dainų. Jis labai džiaugėsi, kad prie dainos atsiradimo prisidėjo ir Lietuvos, ir užsienio muzikos prodiuseriai.

„Viena vertus, kuriant naujas dainas, labiausiai norisi pažymėti ir išryškinti tam tikrus muzikinius akcentus, kurie išskirtų kūrinį iš kitų, padaryti kokybiškus įrašus ir išgauti nepriekaištingą skambesį“, – pasakoja dainininkas.

Tačiau Martynui ne mažiau svarbi ir dainos teksto prasmė, idėjos kilmė, šaknys, o taip pat ir vizualinė dalis.

„Todėl ir vaizdo klipą sukurti norėjome ne tik kokybišką, stilingą ar išskirtinį, bet ir tam tikra prasme daugiaprasmį. Norėjosi, kad pažiūrėjus liktų kažkoks klaustukas – kodėl?“ – sako Martynas Kavaliauskas.

Dainininkas teigia, kad dabar, kai daina jau paleista gyventi, jaučia, jog ji turi net keletą prasmių.

Martynas jau antrąjį savo vaizdo klipą patikėjo sukurti režisieriui Rokui Makarevičiui.

„Kurdami vaizdo klipą, taip pat norėjome atsigręžti į žmogaus ir socialinės medijos santykį, atkreipti dėmesį į tą žaidimą, į kurį nejučia įtraukti esame mes visi. Aplink, ypač socialiniuose tinkluose, apstu įvairaus reklaminio turinio – darosi sunku atskirti kas tikra, o kas ne. Kartais mums visiems taip norisi patikėti tuo kažkuo, kas galbūt realybėje net neegzistuoja – pristatydamas kūrinį pasakojo M. Kavaliauskas.