Dainininkai Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė pristato karštą naujieną – dainą „Kartais“.

„Šis kūrinys tarsi tęsinys hitu tapusios dainos „Abejonių neturiu jokių“. Kodėl? Nes ir vėl, tai mintys, kurias kiekvienas galėtų pritaikyti sau. Juk būna visko: kartais rytas prasideda slogiomis mintimis ir, atrodo, kad žemė slysta iš po kojų, o kartais ryte jautiesi kaip ant sparnų ir norisi skristi, lėkti, nesustoti“, – apie dainą pasakoja Jolanta.

Pora naujausios dainos gimimui skyrė kaip niekada daug dėmesio. Vokalo įrašai vyko Lietuvoje, gitaros virtuozo ir muzikos profesionalo Giedriaus Balčiūno-Mr. Jumbo studijoje, o vaizdo klipo sukūrimui pasirinktas Great Yarmouth miestelis ant Šiaurės jūros kranto. Pora filmavimo dieną nuvažiavo net 450 km, o kur dar pats filmavimas, trukęs net 8 valandas, per kurias teko susidurti ir su netikėtais iššūkiais.

„Visų pirma, nepaprastai stiprus vėjas, antra – neįprastas šiems kraštams karštis: prognozės rodė šaltą orą, o saulė taip spigino, kad pylė karštis“, – vaizdo klipo filmavimo užkulisius atskleidė Mantas.

„Dainos melodija tokia žaisminga, linksma, kurią išgirdus tiesiog negali nusėdėti vietoje. Muzikos autorius Andrius Borisevičius nuo pat pirmųjų mūsų bendravimo akimirkų suprato mūsų norus ir išpildė juos visu 100 procentų, tad šitą dainą išsyk pamilome. Jos net nereikėjo prisijaukinti. Išgirdus pirmuosius akordus, iš karto supratome, kad ji atspindi mūsų charakterius, mūsų vidines savybes“, – įsitikinęs duetas.