Jonas Nainys, žinomas kaip DJ Jovani, sujungė jėgas su legendine lietuviškos šokių muzikos grupe „Karališka Erdvė“ ir pristato naujam gyvenimui sugrįžusį kūrinį „Iš lėto leidžiasi saulė“.

Maloniai nostalgišką ir šokti verčiantį kūrinį Jovani pristato kartu su kitu gerai žinomu atlikėju Remiu Retro.

„Sena svajonė buvo prikelti šį šokių muzikos hitą. Esu „Karališkos Erdvės“ gerbėjas nuo paauglystės laikų, tad prisiliesti ir prikelti šį kūrinį yra didžiulė garbė ir laimė“, – pasakoja Jovani.

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, kūrinys pasirodė ir su išskirtiniu vaizdo klipu, kuris filmuotas Klaipėdoje ant vieno iš dangoraižių stogo. Nuo jo atsiveria uostamiesčio panorama ir visu gražumu užburia apdainuotas saulėlydis.

„Galutiniu kūrinio rezultatu be galo džiaugiuosi. Klipo filmavimas buvo patirtis iš kito pasaulio. Vakarėlis, kokių reta, o aš jų matęs tikrai daug. Pažiūrėję vaizdo klipą įsitikinsite patys. Nepamirškite išmokti dainos teksto, nes skanduosime ne tik visą vasarą, bet ir po jos“, – įspūdžiais dalijasi Remis Retro.

Nesenstantis originalus kūrinys „Karalių paslaptys“ pastaruoju metu pamėgtas ne tik šokių aikštelėse, bet ir sporto aistruolių skanduotėse, buvo išleistas dar 1997 metais grupės „Karališka Erdvė“.

„Esu žiauriai dėkingas Linui iš „Karališkos Erdvės“, kad suteikė leidimą perdaryti legendinį šokių kūrinį. Išbandžiau pirminę versiją įvairiuose renginiuose ir panašu, kad eina labai gerai“, – sako Jovani.