Grupė „Saulės kliošas“ pristato savo naujausią kūrinį „Meilės mieste“. Kartu su daina pasirodo ir kinematografiškas vaizdo klipas, padėsiantis dar geriau įsijausti į muziką ir žodžius.

Dainą „Meilės mieste“ grupė „Saulės kliošas“ pradėjo rašyti prieš kelerius metus. „Jau tradiciškai, nebe Obuolių, o, galiu sakyti, „Saulės kliošo“ saloje. Tai daina apie prisiminimus, apie gražius išgyvenimus“, – pasakoja Justė Starinskaitė.

Prieš kurį laiką atlikėjai teko galimybė pusmetį pagyventi Lisabonoje. Laikas ten, anot jos, buvo vienas iš įkvėpimo šaltinių.

„Turėjau nepakartojamą laiką, kurį visą gyvenimą prisiminsiu. Miestas ir prisiminimai likę jame, mane įkvėpė galvojant dainos istoriją ir rašant žodžius. Šioje dainoje, kaip ir daugelyje mūsų dainų, yra užkoduotas šviesus liūdesys. Kuris priverčia džiaugtis, nubraukiant nuo skruosto, vieną ar kitą ašarą“, – teigia atlikėja.

Grupės būgnininkas Laurynas Šarkinas tikino, kad dainoje paslėpta daug jaukių prisiminimų.

„Pasirinkome atsiminimų, fantazijų ir realybės koliažą, apie supančio pasaulio patirtis ir jų matymą, tarsi patirto gyvenimo džiaugsmo liudijimą. Aš mėgstu gyventi prisiminimais, nes jie man labai svarbūs ir yra dalis mano turto ir naštos“, – sako L.Šarkinas.