„Žengėme į vasarą su karščiu, aistra ir šiek tiek melodramos“, – taip įvardija savo naujausią kūrinį „Meilė – tik žaidimas“ žinomas dainininkas Edgaras Lubys, įrašęs šią Lotynų Amerikos ritmais alsuojančią dainą su Argentiniečių kilmės atlikėja Gabija Veronika.

Dainų autorius ir atlikėjas Edgaras Lubys sako, kad pirmiausia gimsta daina, o tada jis nusprendžia, atliks ją pats ar siūlys kitam atlikėjui. Bet kartais daina įkvepia dueto paieškoms.

Argentiniečio ir lietuvės dukra, suspindusi TV projekte „Lietuvos balsas“, įsiminė savo pietietišku temperamentu. Gabija Veronika iškart susidomėjo Edgaro pasiūlymu atlikti dainą duetu. Juo labiau, kad šis kūrinys atspindėjo pietietišką jos prigimtį.

Muzikos gerbėjams pristatydami bendrą kūrinį „Meilė – tik žaidimas“ Edgaras ir Gabija Veronika kviečia pasiduoti žaismingumui ir pasimėgauti vasara, kurios Lietuvoje taip ilgai laukiame ir taip trumpai ją turime.

„Įrašinėdami dainą juokavome, kad ji primena Lotynų Amerikos melodramų, muilo operų garso takelius. Santykiai, aistra, drama, ryškios emocijos ir laisvai besiliejantys jausmai“, – teigia atlikėjai.