Pačiame savo vasaros koncertų įkarštyje atlikėja Liepa pristato naują dainą ir klipą, kaip pati sako, savotišką duoklę klausytojams, kurie nori mėgautis vasara ir yra pasiruošę į širdį įsileisti romantiškus jausmus.

Dainų autorė ir atlikėja Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė sako, kad naujausia jos daina „Šalia tavęs“ sukurta jau seniai, tiesiog laukė tinkamiausio laiko, kada galėtų suskambėti ir atsiskleisti geriausiai.

„Ši daina yra apie meilę, apie šiltus jausmus ir apie tą pilnatvės jausmą, kai suvoki, kad šalia tavęs yra tas žmogus, su kuriuo gali įveikti viską, su kuriuo gali mėgautis akimirka, leistis į nuotykius, kartu suktis virtuvėje ir su kuriuo gera tiesiog sėdėti ir tylėti. Pati esu laimingiausia moteris šalia savęs turėdama savo vyrą ir suvokdama, kad kai mylimas žmogus šalia, visi tikslai yra pasiekiami, visi darbai ir planai einasi sklandžiau. Linkiu visiems susirasti tokį žmogų, su kuriuo jums bus tiesiog gera būti, o širdyje bus ramu“, – apie romantiškus jausmus puoselėjančią dainą pasakoja Liepa.

Tekstą ir muziką dainai „Šalia tavęs“ parašė Viktorija Rupeikytė. Tiesa, Liepa atvira, šis kūrinys iš pradžių skambėjo visai kitaip – lyriškai, romantiškai, melancholiškai. Tačiau muzikos prodiuseris Faustas Venskus atlikėjai pasiūlė dainą šiek tiek adaptuoti ir suteikti jai naujų spalvų – pozityvo, šiltų ir šviesių natų, kurios nuteikia vasaros linksmybėms.

„Dabartinė dainos versija, tikiu, taps viena iš tų dainų, kuri vasaros vakarais skambės draugų vakarėliuose gamtoje, kelionėse važiuojant automobiliu palydėti saulės ar rytą prabudus šalia mylimo žmogaus. Man pačiai, norisi ją niūniuoti, kai esu laiminga“, – pristatydama dainą savo įspūdžiais dalijasi atlikėja Liepa.

Dainos „Šalia tavęs“ vaizdo klipas nufilmuotas Palangoje – vasaros įsimylėjėlių sostinėje. Atlikėja juokauja, kad būtent filmuojant klipą ji pati tarsi pamatė Palangą iš naujo, visiškai kitokią, įtraukiančią ir romantišką.