„Po beveik 40 metų grįžau namo“, – šypsosi muzikinio dueto „Patruliai“ narys Algirdas Radzevičius, pagaliau įgyvendinęs sprendimą drauge su šeima iš sostinės visam laikui persikelti į gimtąją Klaipėdą.

Pajūryje nuleistas inkaras ir dėkingumas už emocines šio krašto dovanas virto daina „Dėkoju, dangau“ bei vaizdo klipu, kuriame nusifilmavo ir A. Radzevičiaus sūnus Rokas.

„Mūsų šeima kaifuoja nuo Klaipėdos, nuo tų dovanų, kurias šis miestas duoda, nuo vandens. Visa tai juntama ir „Dėkoju, dangau“ vaizdo klipe. Rokas su šeimos drauge Egle vaidina jauną porą, kuri puikiai leidžia laiką pajūryje. Taip, kaip ir mes visi. Klaipėda yra išskirtinė, – čia norėdamas viską spėji, nes viskas šalia. Net jei daug darbo, koncertų – jūra atpalaiduoja, nesi įsitempęs“, – pasakojo Algirdas.

Dueto narys Juozas Butnorius su savo didele, gražia šeima taip pat gyvena Klaipėdoje, todėl net nekilo klausimų, kur filmuoti naujosios dainos vaizdo klipą.

Prie kompanijos mielai prisijungė šokių studija „Hatora dance“.

„Mus sieja stiprus ryšys – didžiulė meilė ir pagarba. Dalyvaujame vieni kitų renginiuose. Merginos šoko ir mūsų dainos „Meilės vandenynas“ klipe, – kalba „Patruliai“. – Šįkart vakarėlį užkūrėme Melnragės paplūdimyje. Prisijungė muzikantai, dalyvaujantys su mumis koncertuose ir tai savaime virto vasaros TOP vakarėliu, kurį visi ilgai prisiminsime“, – pasidžiaugė Juozas.

Klipe taip pat pasirodo kūrinio autorius – „žemaitukas“ Linas Vaitkevičius.

Tai – jau antras bendras Lino ir „Patrulių“ darbas. Kad jis – sėkmingas, „Patruliai“ teigia pajutę koncertuose.

„Labai šiltai žmonės priima šią dainą, jai besibaigiant jau moka žodžius, o iškart po to prašo pakartoti, net jei tai atliekame vidury savo programos. Panašu, kad „Dėkoju, dangau“ šoka į mūsų hitų TOP trejetuką“, – sako Algirdas ir Juozas.