„Kaip bebūtų, bet, deja, dažnai mūsų nuotaika priklauso nuo oro. Ši daina skirta mano žmonai Gintarei, ji mėgsta šilumą ir gerą orą, o kai apsiniaukę ar lyja – jos šypseną pamatysi rečiau. O man jos šypsena labai patinka“, – pristatydamas naują savo kūrinį „Tau neramu“ nuoširdžiai užsiminė Michaelis Frishmanas.

Atlikėjas lengvu, vasarišku skambesiu pulsuojančioje dainoje kviečia kiekvieną porą atsigręžti vienas į kitą, o nuolatinių pareigų bei rutinos fone pasistengti prisiminti tai, kodėl esate kartu.

„Mūsų gyvenimai tokie greiti ir judant į priekį atsiranda vis daugiau atsakomybių, naštų, mažiau laiko sau ir artimajam. Dainoje nostalgiškai prisimenu studijų metus, kai viskas buvo daug paprasčiau ir lengviau, buvo mažiau svarbu kas vyksta aplinkui, lengviau mėgautis gyvenimu ir vienas kitu. Dabar, kai atsirado daugiau įsipareigojimų ir pareigų, reikia dažniau vienas kitą palaikyti, padrąsinti, priminti apie vienas kito stiprybes, pasiekimus, talentus, padėti kovoti su baimėmis“, – akcentavo M. Frishmanas ir naujausiu savo singlu kviečia mėgautis kiekviena diena, nepaisant nei oro, nei slogesnių dienų.