Viena garsiausių šalies atlikėjų Justė Arlauskaitė–Jazzu klausytojams pristato naujausią kūrinį su vaizdo klipu.

Šiandien pristatoma daina „Išgėriau išrūkiau“, pasak pačios Jazzu, gimė paleidus vieną žmogų. Kartu su daina pristatomame vaizdo klipe užfiksuotos dainininkės emocijos.

„Daina – apie uždraustą meilę, priklausomybę nuo žmogaus, ilgai nueitą kelią link išsilaisvinimo ir išsilaisvinimą nuo toksiškų jausmų.

Daina gimė, kai visiškai paleidau vieną žmogų ir supratau, kad meilė gali būti besąlygiška, kad niekada daugiau savęs nebežeminsiu ir neįrodinėsiu, jog esu geresnė nei iš tiesų esu“, – atvirauja Jazzu.

Prisimindama dainos atsiradimo istoriją žinoma dainininkė teigia, kad jos gimimas – tarsi naujo etapo pradžia ir vidinis apsivalymas.

„Kai supratau, kad esu verta didžiausios meilės ir pagarbos, o ne kančios ir kasdienių ašarų, ta daina atėjo lyg apsivalymas, gijimo pradžia. 10 metų kažkokiam kosmose buvau, tas jausmų kelias buvo labai visoks – nuo visiško savęs susižlugdymo, kai negalėdavau būti viena, lėtai save žudžiau bemiegėm naktim ir priklausomybėm, iki dvasinių ieškojimų, psichologų, visapusiško pagalbos prašymo, meilės sau paieškų. Ir galiausiai – išsilaisvinimo ir naujos kelio pradžios, kur nebelanko tamsa, destrukcija ir skausmas“, – atsiradimo istoriją pasakoja kūrėja.

Jazzu klausytojams atskleidžia ir intriguojančio dainos pavadinimo „Išgėriau išrūkiau“ reikšmę.

„Kai žmogus yra nelaimingas ir nesijaučia mylimas, jis nėra taikoje su savimi, dažnai net vienas negali išbūti, ateina noras „pabėgti“ – pavyzdžiui, svaigintis. Tai dainoje pagrindiniai žodžiai yra tokie savaime toksiški – išgėriau ir išrūkiau. Šiandien esu be galo dėkinga už visas, net sunkiausias patirtis. Jos mane užaugino visomis prasmėmis ir aš kasdien vis tvirčiau einu meilės sau keliu. Ir man niekam nieko nebereikia įrodinėti ir iš nieko tos meilės reikalauti“, – atvirai pasakoja dainininkė.