Atlikėja, dainų kūrėja Elayork vasaros pabaigą pasitinka su muzikine naujiena – pristato dainą „Festivalis“.

„Festivalis“ – ilgai „stalčiuje“ laikytas ir pagaliau savo geriausią formą atradęs naujausias Elayork kūrinys, kuriame, kaip atskleidžia atlikėja, paslėpta istorija apie slaptą simpatiją ir su ja ateinančius dvilypius jausmus.

„Kai negali savo minčių, jausmų pasakyti ar išreikšti, juos vis tiek reikia kažkur suguldyti. Šįkart taip nutiko su daina „Festivalis“ – ji įamžina tą dvilypį simpatijos jausmą, kuris sukelia ne tik malonius drugelius, bet ir tam tikrą nerimą, vidinę ar išorinę painiavą. Supratau, kad tai daugeliui atsikartojantis, beveik universalus jausmų kelias. Visa tai – malonus slaptumas, baimė, tai, kas uždrausta – yra tarsi užkoduota šioje muzikoje“, – sako dainininkė.

Atlikėjos biografija – išties spalvinga. Dar prieš studijuodama Vilniaus dailės akademijoje, ji su drauge dainas rašė žinomiausiems Lietuvos atlikėjams.

„Anksčiau labai bijojau dalytis tuo, ką kuriu, galvojau, kad tai – labai intymu. Turbūt tai būdinga lietuviams – čia gyvendamas dažnai galvoji, kad nesi pakankamai geras, galbūt bijai pasmerkimo, studijoje droži muziką iki tol, kol atrodo, kad ji yra pakankamai gerai, bet atsibundi ryte, o ji ir toliau nepatinka. Yra noras būti tobulam, bet tos linijos niekada nepasieksi“, – mano atlikėja.